II Asamblea MDD

invitacion II asamblea mdd

Benvolgudes companyes ,

El treball i la intervenció en els moviments feministes és una prioritat per a les dones en aquest moment polític, on l’atac sobre les nostres vides i els nostres drets fonamentals pretén construir un règim on el patriarcat reforci el seu control sobre els nostres cossos. Enfront dels seus atacs organitzem la resistència per a conquerir els nostres drets.

Com a part del moviment feminista del Estat, des del Moviment Democràtic de Dones lluitem per la construcció d’una vida digna de ser viscuda, i és en aquest sentit que hem bolcat gran part de la nostra activitat per treure a la llum el debat de la prostitució i del tràfic de dones i nenes, sent impulsores de la Xarxa de Municipis lliures de trànsit de dones i menors per a la seva explotació sexual. Perquè la prostitució no és compatible amb la igualtat de gènere, perquè la prostitució no és una feina sinó esclavitud i violació, i perquè no podem educar en igualtat si sabem que la meitat de les societat pot ser comprada, cosificada i mercantilitzada.

Des de aquesta base us convidem a assistir a la II Assemblea del Moviment Democràtic de Dones, que tindrà lloc el dissabte 10 de Setembre, a Barcelona, per donar continuïtat al treball que portem realitzant des de ja fa mes de tres anys.

Preguem confirmació d’assistència a: mddones@gmail.com

Us hi esperem!!
Isabel Burdallo
Responsable MDD Catalunya

Esta entrada fue publicada en MDD. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario